Сучасне Епатажне Креативне Слово [С.Е.К.С.]

NIla7MKlpas

Студенти факультету соціології та управління не залишилися байдужими до громадської просвітницької роботи.Цього разу вони співпрацювали із ГО «Не будь байдужим» метою якої є сприяти відновленню української громадянської свідомості та донести людям, що зробити країну справді Україною — розвиненою  державою — можливо лише за умови їхньої безпосередньої активності, створення ними самими  повноцінного життя у своєму місті, містечку, селищі.Наші студенти підтримали таку ініціативу XriBJmdk_3Aта долучилися до чергового проекту цієї організації під назвою «СЕКС – Сучасне Епатажне Креативне Слово».

Цей проект спрямований на заохочення школярів до сучасної української літератури, яка дійсно жива і неповторна за своєю специфікою.  Студенти 2 курсу спеціальності “політологія”, Герман Артем та Юргіна Юлія обрали школу №90 для проведення інтерактивного уроку присвяченого  сучасній українській прозі та поезії.  Їм вдалося познайомити учнів 10-11 класів із особливостями сучасного епатажу в літературі та викликати інтерес у слухачів за допомогою читання віршів Ю.Андруховича та С.Жадана.

Сподіваємось, що це не остання співпраця нашого факультету із всеукраїнськими громадськими організаціями.  Долучайтесь до наших проектів, факультет соціології та управління – факультет можливостей!!! Не  будь байдужим!!! _fgNirGAEsM