День Європи в ЗНУ

Україна зараз переживає нелегкі часи, ми ще нвсее оговталиcя від зимових подій, а зараз нашу країну хочуть розділити. Але ніщо не зломить духу українського народу. Україна стоїть на порозі великих історичних змін.кекс І значну роль в цьому грає Європейський Союз, і хоч наша держава поки ще не є його членом, але свято на честь Дня Європи є важливим для кожного, хто дотримується  європейських цінностей, і хоче, щоб українське суспільство стало розвиненим і демократичним. Проявом таких настроїв і стало святкування Дня Європи у Запорізькому Національному Університеті.
Наш факультет представляв країну-учасника Голландію (Нідерланди): країну пишних тюльпанів, вітряних млинів, дерев’яних черевиків  та вишуканого порцелянового посуду .
Сектор зовнішніх зв’язків, який займався організаціє даного заходу , порадував гостей свята смачною  випічкою за рецептами нідерландської кухні :це і смачні макові кекси, і запашні фруктові пироги, і печиво з сюрпризом, в яке було сховано маленькі листівочки з інформацією про країну тюльпанів.
Святкування було дуже яскравим і корисним для всіх, хто завітав.
Окрему подяку хочеться висловити сектору зовнішніх зв’язків, який організував презентацію країни від факультету!