Питання соціально-політичної науки обговорили молоді науковці ФСУ

UEEpgnjptGg

9 квітня на базі факультету соціології та управління у рамках VII університетської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Молода наука-2014» відбулося засідання секції «Соціально-політичні науки».

a6YlFCQPVysОчолив роботу секції кандидат соціологічних наук, доцент Едуард Гугнінсекретар засідання – Олена Струк. Також на захід завітали кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології Олег Бондаренко та кандидат філософських наук, доцент кафедри соціології Ігор Кудінов.
Участь у роботі секції взяли 42 учасники. Їхні дослідження будуть опубліковані в збірнику тез наукової конференції.
UlrqyyDdwZkСвої доповіді під час засідання представили десять учасників, у тому числі – студентка Економіко-правничого коледжу нашого університету Анна Скрута, яка розповіла про наркоманію, як один із проявів адиктивної поведінки дітей та підлітків.

Підсумком роботи секції стало оголошення найкращих робіт, автори яких будуть нагороджені під час пленарного засідання конференції «Молода наука-2014». Ними стали:Надія Бондаренко з роботою на тему «Особливості застосування психокорекційних методик для соціальної адаптації дітей з вадами мовлення»; Руслана Діхтяренко з доповіддю «Соціальний захист жінок від насильства в Україні»; Лілія Проценко з науковою розвідкою «Застосування методики ліплення в роботі з дітьми-аутистами» та вищезгадана студентка Економіко-правничого коледжу Анна Скрута.