Перший етап проведення зустрічей для учнів 9-11 класів на тему: «Освіта – крок в майбутнє»!!!

future1-1024x708

Education: step to future. step one

Ось й настала довгоочікувана мить для організаторів проекту «Education: step to future». Шостого березня стартував перший етап проведення низки дискусійних зустрічей для учнів 9-11 класів шкіл Запорізького краю на тему: «Освіта – крок в майбутнє»!!!

В рамках заходу учні ЗНВК №67, ЗНВК №68, ЗОШ№4, ЗОШ№65 змогли ближче доторкнутись до студентської культури.

Під час бесіди піднімались наступні запитання:

• Уявлення себе в майбутньому

• Шляхи досягнення своїх цілей

• Цінність вищої освіти у сучасних реаліях

• Важливість професійної реалізації

• Визначення ступеня компетентності освіти в Запоріжжі

• Престиж і потреба соціогуманітарної освіти у сучасному світі

2.jpgВ кінці нашої бесіди студентська рада ФСУ пригостила чаєм та солодощами всіх учасників. Всі мали змогу ближче познайомитись та поспілкуватись між собою.

Загалом захід виявися досить насиченим: учасники побудови у деканаті та особисто познайомились з деканом Факультету соціології та управлення Лепським Максимом Анатолійовичем, відвідали наукову бібліотеку університету, побачили зал електронних ресурсів та отримали особисте запрошення на свято студента – «Студентську весну 2014».

По завершенню проекту всі учасники гарантовано отримають подяки від Факультету соціології та управління у вигляди почесних грамот.

3«У процесі дискусії ми дізнались багато нового один про одного, про захоплення, спрямування та очікування від навчання як в університеті , та й на факультеті соціології та управління загалом. Отримали багато корисної інформації про особливості вступної кампанії та можливості індивідуальної, творчої самореалізації в університеті. Певна, що дружні відносини з організаторами та учасниками «Education: step to future» збережуться на довго, – ось так прокоментувала наш захід одна з учасниць, Титова Ганна – учениця випускного класу ЗНВК №67.

Дружній колектив Сектору зовнішніх зв’язків ФСУ висловлює свою подяку адміністраціям шкіл за співпрацю, також ми щиро вдячні всім учасникам першого етапу «Education: step to future». Бажаємо вам неодмінно зробити правильний вибір, правильний крок у своє майбутнє!

З повагою Сектор зовнішніх зв’язків ФСУ