EsR0fp8ePP8Шановне панство! Оргкомітет дуже раді вітати Вас в «Школі соціально-політичного аналізу», що стартувала 4 березня 2014 року. Адже прагнення до наукового вдосконалення світу є найбільш актуальним, необхідним та доцільним!
На сьогодні ситуація в Україні дуже складна. Внутрішньополітична криза переросла в загрозу міжнаціонального конфлікту з активними бойовими діями. В цих умовах дуже важливим є наше бажання здійснити спробу ґрунтовного наукового дослідження соціально-політичної ситуації в Україні.
В рамках нашої роботи ми з Вами будемо досліджувати дискурс українських і міжнародних політичних та громадських діячів стосовно проблематики такого феномену, як «Євромайдан». Аналіз дискурсу допоможе нам розібратись в мотивах, прагненнях, цілях та перспективах, які є найбільш актуальними для самих політичних діячів, а також актуалізовані у суспільстві.
Щиро сподіваємось на плідну та цікаву роботу! Жаги знань, успіхів, натхнення та цілеспрямованості всім нам! А також ласкаво просимо усіх бажаючих!

2 thoughts on “Шановне панство! Оргкомітет вітає Вас в «Школі соціально-політичного аналізу»”

1. I as well as my friends were looking at the excellent tactics found on your site while all of the sudden I had a horrible feeling I never expressed respect to the website owner for those tips. These people were definitely as a consequence thrilled to read through them and now have surely been enjoying them. Many thanks for actually being well accommodating and for picking this sort of extraordinary ideas millions of individuals are really desperate to discover. Our own honest apologies for not saying thanks to you earlier.