Шановне панство! Оргкомітет вітає Вас в «Школі соціально-політичного аналізу»

EsR0fp8ePP8Шановне панство! Оргкомітет дуже раді вітати Вас в «Школі соціально-політичного аналізу», що стартувала 4 березня 2014 року. Адже прагнення до наукового вдосконалення світу є найбільш актуальним, необхідним та доцільним!
На сьогодні ситуація в Україні дуже складна. Внутрішньополітична криза переросла в загрозу міжнаціонального конфлікту з активними бойовими діями. В цих умовах дуже важливим є наше бажання здійснити спробу ґрунтовного наукового дослідження соціально-політичної ситуації в Україні.
В рамках нашої роботи ми з Вами будемо досліджувати дискурс українських і міжнародних політичних та громадських діячів стосовно проблематики такого феномену, як «Євромайдан». Аналіз дискурсу допоможе нам розібратись в мотивах, прагненнях, цілях та перспективах, які є найбільш актуальними для самих політичних діячів, а також актуалізовані у суспільстві.
Щиро сподіваємось на плідну та цікаву роботу! Жаги знань, успіхів, натхнення та цілеспрямованості всім нам! А також ласкаво просимо усіх бажаючих!