Інтерактивна гра для студентів 1-3 курсів «Ігри розуму»

ybF-dSjp0x826 лютого в рамках Місяця факультету Наукове товариство студентів та аспірантів ФСУ підготувало інтерактивну гру для студентів 1-3 курсів «Ігри розуму». Ведучою заходу стала Голова НТСА ФСУ Олена Струк.

«ФСУшники» вирішили привнести розмаїття в діяльність Наукового товариства та факультету загалом, організувавши нестандартну інтелект-гру.

«Ігри розуму» налічували 5 турів виконання різнопланових завдань. 1 тур – «Вікторина» – будувався із запитань про життя та діяльність факультету. 2 тур – «Театр абревіатур» – був направлений на розшифрування скорочень, з якими ми стикаємось щодня. 3 тур – «Ланцюг асоціацій» – ставив за мету скласти асоціативний ряд із понять, з якими найчастіше зіштовхуються студенти ФСУ. 4 тур пройшов у стилі гри «Аліас». Найцікавішим видався 5 тур, в якому демонструвалися відео-питання від дітей.BnmBeDgtx0g

У ході цікавої боротьби перемогу отримала команда 3 курсу спеціальності «Політологія». Друге та третє місця розділили між собою команди соціальних працівників 2-го курсу і першокурсники політологи.

Загалом, інтерактивна гра видалась веселою та позитивною. Студентство висловило думку про необхідність проводити подібні заходи частіше, оскільки вони не тільки розважають, але й розвивають інтелектуально.

Активісти Наукового товариства факультету соціології та управління висловлюють особливу подяку за допомогу в проведенні заходу Голові студентської ради ФСУ Микиті Шляховому.

Олена Струк,

голова НТСА факультету соціології та управління,

Руслана Діхтяренко,

заступник голови НТСА факультету соціології та управління