Засідання філософського круглого столу на тему «Що є кохання?»

IxTJ3HTEfX4  18 лютого у стінах Запорізького національного університету пройшло засідання філософського круглого столу на тему «Що є кохання?». Організатором заходу виступили члени Наукового товариства студентів та аспірантів факультету соціології та управління. Модератором круглого столу стала Голова НТСА ФСУ Олена Струк, роль експерта перейняв на себе кандидат філософських наук, доцент кафедри соціології Ігор Олексійович Кудінов.

usds9jtSb4A

Під час обговорення студенти розглянули суперечливі питання, що стосуються глибокого почуття кохання. Філософських аспектів поняття «кохання» торкнулась у своїй доповіді Руслана Діхтяренко. Специфіку прояву кохання у чоловіків проаналізували Андрій Становий та Степан Журило. Відповідно, жіночу точку зору на це почуття висвітлили Віталіна Майборода та Євгенія Крашевська.

При розгляді питання філософського змісту кохання студенти торкались моментів, пов’язаних з розпізнаванням справжнього почуття кохання, можливості окремого існування чоловіків і жінок, а також був розглянутий ефект «Попелюшки».

У ході дискусії розкрили питаннrvBbHT5OD8Eя гармонізації відносин між чоловіком та жінкою.  До його обговорення активно долучалися всі учасники засідання. І хоч погляди різнилися, студенти зійшлися на тому, що, так чи інакше, чоловіки та жінки потребують один одного. А рецептом довготривалих відносин є, без сумніву, взаємоповага та взаєморозуміння між закоханими.

Загалом обговорення відбувалось у живій та дружній атмосфері. Залишились тільки чудові враження від заходу.

Олена Струк,

голова НТСА факультету соціології та управління,

Руслана Діхтяренко,

заступник голови НТСА факультету соціології та управління