На факультеті соціології та управління ЗНУ відбулося урочисте вручення магістерських дипломів

magisterПривітати випускників зі святом прийшли представники ректорату, викладачі та батьки, а також їхні друзі – колишні студенти факультету соціології та управління.

Усього 13 магістрів-випускників отримали сьогодні свої дипломи.Запорізького національного університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам спеціальностей «Соціологія» та «Політологія».

Ведучими заходу виступили студенти факультету Олег Наумовський та Анастасія Канакі.
Із привітальними словами до випускників звернувся ректор ЗНУ, професор Микола Фролов. Він побажав магістрам успіхів у подальшій професійній діяльності, з гідністю долати усі життєві труднощі та разом іздеканом факультету соціології та управління, професором Максимом Лепським вручив дипломи цьогорічним випускникам.
Також зі словами привітань до присутніх звернулись декан факультету, професор Максим Лепський, заступник декана з наукової роботи, доцент, кандидатсоціологічних наук Едуард Гугнін, заступник завідувача кафедри політології, кандидат філософських наук Тетяна Ніколаєва, а також голова студентської ради факультету Микита Шляховий.
Крім того, актив студентської ради факультету соціології та управління підготував для випускників магістратури відеопривітання від усіх викладачів факультету.
Традиційну клятву випускників ФСУ цього року виголосила магістр спеціальності «Політологія» Валерія Семенова.

Також випускники факультету звернулись зі словами подяки до своїх викладачів та батьків, зазначивши, що навчання на ФСУ – найкращий період їхнього життя.
У свою чергу, декан факультету Максим Лепський вручив грамоти-подяки найкращим студентам-випускникам, чиї досягнення сприяли розвитку факультету на загальноуніверситетському рівні.
Також під час урочистостей ректор ЗНУ Микола Фролов вручив грамоти активістам факультету соціології та управління, а саме – переможцю факультетського етапу конкурсу «Студент року-2013» у номінації «Студент-артист року» Ользі Сікорській, а також студентам Олександрі Синичич, Ользі Мороз, Анастасії Щедрин, Ірині Овчаренко, Анастасії Лєвій, Ганні Виговській та Аліні Редько за вагомий особистий внесок в організацію та проведення соціологічних досліджень на базі ЗНУ, професіоналізм та високу якість роботи.
Наприкінці заходу випускники 2014 року підтримали традицію факультету соціології та управління, загадали бажання та на знак дружби усі разом випустили в небо «вимпел дружби та мрій» із повітряних кульок.

Олена Ярошенко