Молода наука – 2013

qJXOLRpCwU8

10 квітня на базі факультету соціології та управління Запорізького національного університету було проведене секційне засідання науково-практичної конференції «Молода наука – 2013» (керівник секції – к.соц.н., доцент Гугнін Е.А., секретар: голова НТСА факультету соціології та управління Битко А.). Участь у секційному засіданні взяли 28 студентів факультету соціології та управління. Учасники конференції активно обговорювали актуальні проблемні питання соціології, політології та соціальної роботи.

За підсумками проведеного секційного засідання найкращими були визнані доповіді трьох студенток:

Битко Анастасії, спеціальність «Соціологія», з темою доповіді: «Специфічні особливості формування іміджевого образу влади в масовій свідомості».

Марини Коваль, спеціальність «Політологія», з темою доповіді: «Перспективи позиціонування світових еліт в умовах нових глобалізаційних викликів».

Проценко Лілії, спеціальність «Соціальна робота», з темою доповіді «Біхевіористична модель соціальної роботи в допомозі жінкам, які переживають насилля в сім’ї».

C-J2_VlW7OgF6SZKsvZR-E h8E7EHZD6XUjVFjK8ylIuE kO8UTF3UwxU  zUiq3OGtvZk